Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Lastbilchauffør med kranerfaring til Vejle
En kranspecialist i Universal Transport, er en velanset specialist der leverer overgennemsnittet, er det dig? Så læs videre...
Jutland (South) Created: 18/05/2022
Applications will be screened regularly.

Hos Universal Transport har vi fedt materiel og mange kunder. Kunderne værdsætter vores dygtige chauffører og den gode kundeservice som vi alle yder. Nu søger vi nu en chauffør, der kan mere end gennemsnittet med en kran og som ligeledes vil være en del af et specialiseret team, med hydraulikolie i blodårene.

Anser du dig sel som en af de bedste på markedet og vil du have ordnede forhold på et kaotisk chaufførmarked, så er det dig vi skal bruge.

For du kan se dig selv som vores kranspecialist ude ved kunderne, hvor vi flytter det, der er tungt og svært håndterbart.

Du kender os godt. Det er os med smilet, det gode sammenhold og materiel der bare er i orden. Vi har ordnede forhold, stabile rammer og er hinandens bedste kolleger. Vi kører mange forskellige opgaver, så for den rigtige kranchauffør vil du være en vigtig brik i vores operation og passe ind med os andre.

Typiske opgaver kan være levering af byggematerialer og fælles for opgaverne er, at dygtighed og krannørderi er vigtigt og det er dig med fingrene på styreboksen, der gør den store forskel.

På grund af de afvekslende opgaver vi har, er der er sjældent to arbejdsdage, der er ens. Men vi har styr på alle forhold omkring dig og sørger godt for dig. For du er vigtig for os.

Så dig vi søger, må gerne være en erfaren chauffør og med fingrene på krantasterne. 

Vores kommende kollegaer skal have:

· Gyldigt CE-kørekort

· Gyldigt EU kvalifikationsbevis.

· Gyldigt Kran B

· Gerne ADR Grundkursus

 

Herudover er du:

· Fleksibel og pålidelig

· Dygtig chauffør, der forstår værdien af et godt team i forreste række

· Ham der kraner, de mest umulige ting

· Glad for at kunne komme hjem hver dag.

· Du taler og forstår dansk mundtligt, såvel som skriftligt

· Du skal vise din straffeattest.

 

Vi tilbyder:

En spændende dagligdag med afvekslende kran-opgaver, velordnede arbejdsforhold og gode kolleger, samt gode grin, chaufførhumor, teamspirit og ordentligt materiel.

Hvis spørgsmål, kan du kontakte Jes Johnsen på tlf 6029 9945


Universal Transport
Stiftsvej 11
7100 Vejle
https://www.universaltransport.dk
Questions about the position
Jes Johnsen
{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Stiftsvej 11
7100 Vejle
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here